6 uunnværlige tips for å sikre «outfit on fleek» på ferien

Det er ikke noen skam i å ville ta seg bra ut på feriebildene, med disse enkle grepene sikrer du deg de beste outfitbildene fra ferieturen, uten bagasjeovervekt:

Denne artikkelen kan inneholde annonser/annonselenker - les mer

1)

Det plagget som har ligget bakerst på øverste hylle siden du kjøpte det under januarsalget i 2003, og bare ventet på den rette anledningen for å bli brukt – den anledningen er ikke nå. Når du skal pakke alle dine behov inn i potensielt kun 55 x 40 x 20 cm- så gjelder det å prioritere (standard håndbagasje).

2)

Et tips fra bloggerne er å pakke i antrekk. Med litt forarbeide slipper man å bruke tid foran speilet mens man er på ferie, og kan heller kan briljere med en tilsynelatende uanstrengt ferielook. Dette blir ekstra gøy og effektivt hvis man bruker apper som for eksempel Cloth eller Closet+. Disse appene lar deg organisere klesskapet ditt og planlegge antrekk ved bruk av bilder av klærne dine, og informasjon om været- i ett!

3)

De klærne du er mest glad i og bruker mest hjemme er sannsynligvis de du kommer til å trives best i på ferie også. Man vil selvsagt se litt ekstra fin ut på ferie, poenget her er bare at man ikke bør erstatte alle de ensfargede t-skjortene med paljettopper. Ikke undervurder basisplaggene som knytter antrekkene dine sammen.

4)

Flere reiseeksperter sier man bør la være å pakke plagg som ikke kan matches med minst 2 andre plagg. Dette synes vi er litt strengt hvis man for eksempel har et statement piece man vil avbildes i foran en nøye utvalgt eksotisk bakgrunn, men dette bør være unntaket! Ta hovedsakelig med klær som kan brukes i flere antrekk, for eksempel er mørke og/eller ensfargede underdeler er en smart prioritering. En mørk jeans går med alt, og kan styles på utallige forskjellige måter.

5)

Når festen er over, gatene har blitt brukt som runway og strandpromenaden som backdrop til det nye coverbildet til Facebook, så er det bare en ting som gjelder- Kosebuksen. Hensikten med ferie er tross alt å nyte livet, koble av og lade opp- dette gjøres rett og slett bedre i myk velur enn i trang jeans!