Dette er Europas 5 beste og rimeligste partysteder

På utkikk etter pulserende stemning og høy partyfaktor?

Det finnes mange gode destinasjoner i Europa som er både rimelige og som byr på de beste festopplevelsene. Her er de 5 beste og rimeligste partysteder i Europa.

1Partymekka Ibiza

Denne artikkelen kan inneholde annonser/annonselenker - les mer

Ibiza er et valfartssted for de som elsker å danse, drikke og nyte deilig tropisk klima.  Denne spanske middelhavsøya er et svært populært blant de som liker en tropisk party Europa sitt party mekka kan by på digre klubber som Amnesia og Privilege, som ofte har verdensberømte DJer på besøk.

Billig i høysesongen

Prisene i Ibiza er veldig avhengig av sesongen. Høysesongen fra juni og ut september. Folk strømmer til Ibiza hovedsakelig i tidlig juli og sent august. Hvis du skal feste i varme strøk om vinteren, så er ikke Ibiza den beste destinasjonen. For om vinteren holder mange hoteller stengt eller faktisk skrur opp prisene i vintermåneden. Ibiza er blant Europas meste populære partysteder så bør du booke reisen tidlig forhånd. Reisepakker er det rimeligste alternativet hos de fleste norske reiseselskaper.

Spise og drikke

Det anbefales å booke hotell med frokost. Ellers finnes mange steder som serverer billig frokost. Smørbrød kan du kjøpe nesten overalt. Du trenger ikke å betale mer enn 6 euro for frokost. Ved lunsjtider bør du besøke spisesteder som serverer lokale spanske favoritter. Internasjonal mat kan være i dyreste laget. Forvent å betale rundt 5-8 euro for lunsj. Du får en god middag til rundt 10 euro hvis du ser etter dagens meny i spanske restauranter. Alkohol er billige i kafeer, happy hours og enkelt barer. Men i klubber og fasjonable hoteller kan prisen bli temmelig stiv.

Transport

Klubbene er ligger spredt ut på øya. Derfor må du enten ta drosje eller buss hvis du skal besøke alle de ulike klubbene. Men dette er også avhengig hvor i Ibiza du skal overnatte. Hvis du reiser med flere kan dere spleise drosjen som koster omtrent 10-15 euro for 3 km. Ellers koster en busstur bare 1.30 euro. Når du skal til og fra flyplassen så er buss rimeligst med ca. 26 euro, mens taxi koster rundt 4 euro.

Tilbake