Billigste spaopplevelse i Sverige

Selv om mange kanskje ikke ser på Sverige som en eksotisk feriedestinasjon har landet mye mer å tilby enn harryhandel.

Denne artikkelen kan inneholde annonser/annonselenker - les mer

Hvis du har lyst til å komme deg bort for en helg uten å dra langt kan Sverige være et perfekt alternativ.

Å inkludere spa i ditt opphold er et perfekt valg for å heve hyggefaktoren mens du er på tur. Spa i Sverige er en aktivitet du kan nyte uansett årstid, selv om det passer spesielt godt når man vil rømme fra kuldegradene.

Vi har tatt en titt på spahoteller i Sverige og valgt ut de stedene som er rimelig og gir deg mye verdi for pengene. På denne listen kan du finne et sted du liker uansett om du drar med venner, familien eller kjæresten.

Hotel Tylösand

Dette hotellet tilbyr en unik kombinasjon av strandliv, nattklubb og avslapping. Men sin beliggenhet rett ved havet, har hotellet alltid vært en populær sommerdestinasjon for svensker. I de senere årene har hotellet blitt oppgradert med en luksuriøs spaavdeling, fire restauranter i verdensklasse, og til og med eget kunstgalleri.

Du finner også både uten- og innendørs basseng, fotbad, steam og soft sauna, avslappingsrom, treningsområdet og en spaterresse med en utsikt du ikke blir lei av. Alt dette kan du få for så lite som 1.095 SEK (1.050 NOK) per person med overnatting i dobbeltrom, frokost, treretters middag og et underholdningsprogram som varierer hver måned.

Gå til Hotel Tylösand

Varberg stadshotell og Asia spa

Nominert til Sveriges beste spahotell i 2013, har dette stedet alt som trenges for en avslappende helg. Inspirasjonen til spaet er hentet fra Asia. I tillegg til tradisjonelle spaaktiviteter, tilbys det både yoga og meditasjon på hotellet. Hovedfokuset er på å redusere stress og finne roen i sinnet.

I spaområdet finner du flere badstuer med ulike oppsett, basseng og vitality pool, der du kan nyte en helkroppsmassasje i vann som er oppvarmet til 30 grader. Det rimeligste pakken du kan bestille for å oppleve alt dette ligger på 1.590 SEK (1.520 NOK) per person. Dette inkluderer overnatting, middag, frokost, tilgang til spaområdet og servering av japansk vickningsbuffé mens du er der.

Gå til Varberg stadshotell og Asia spa

Loka Brunn

Vil du kombinere naturopplevelser og spa er dette stedet for deg. Med sin beliggenhet i idyllisk svensk natur kan du på samme dag rekke både et par timer på badstua og en tur i skogen. Spaet ble åpnet i 2011 og er utstyr med kalde og varme kilder, flere badstuer, treningsrom og et fantastisk svømmebasseng belyst av flotte lysekroner.

De tilbyr også flere ulike behandlinger, blant annet eksklusive ansiktsbehandling med diamantslipp. Hvis du ikke vil ha en full spabehandling, kan du bli med på en av sparitualer som holdes flere ganger daglig på spaområdet.

De varierer hver gang, men alle har fokus for å gi deg energi og gi din hud og kropp en vitaminboost. En spapakke på Loka Brunn koster 1.895 SEK per person (1.815 NOK) og inneholder overnatting, treretters middag, frokost, adgang til spaområdet og treningsrom.

Gå til Loka Brunn

Kosta Boda Art Hotell

Mange har sikkert hørt om varemerket Kosta Boda og deres verdensberømte glassprodukter. Men det mange kanskje ikke vet er at Kosta Boda også har et hotell som kombinerer glasskunst og spa på en imponerende måte. Her finner du blant annet en bar som er laget helt av glass og et basseng med undervannsutstilling av glassfigurer.

Du kan til og med bli massert med glass hvis du ønsker en litt annerledes spaopplevelse! Designet på hotellet er i verdensklasse og gir en moderne vri på tradisjonene til Kosta Boda.

På dette hotellet kan du få med deg en Art Glass Experience som er en spapakke hvor du kan nyte god mat, kunst og spa. Pakken koster 1.520 SEK per person (1.455 NOK) og inkluderer overnatting i dobbeltrom, frokost, lunch, adgang til spaområdet og 10% rabatt på all Kosta Boda varer i deres butikk.

Gå til Kosta Boda Art Hotell

Färna Herregård

Stedet ble bygget allerede i 1776 av Jacob Ramsell og har vært i eierskap av mange familier før det endelig ble til det stedet er i dag. Som andre spa tilbyr Färna Herregård ulike behandlinger og en stort spaområdet med svømmebasseng, aroma-, infra- og tørrbastu samt en varm kilde under åpen himmel.

Området hotellet står på er rolig og utrolig vakkers, så du kan gå med en tur eller to for å virkelig slappe av mens du bor der.

Du kan booke deg inn på stedet for så lite som 1.890 SEK (1.800 NOK) og få en overnatting, frokost, afternoon tea, fire retters middag og adgang til spaområdet.

Gå til Färna Herregård