Her finner du billig safari i Sør-Afrika

Sør-Afrika er en perle, og er en svært populær feriedestinasjon. Her gir vi deg noen tips for hvordan du kan oppleve safari i Sør-Afrika på budsjett.

Denne artikkelen kan inneholde annonser/annonselenker - les mer

Selv om Sør-Afrika er et stort land med flotte byer, er det de fleste er ute etter en minnerik opplevelse bestående av ville dyr. Tidligere var dette et land det var veldig dyrt og reise til, men har de siste årene blitt en billig feriedestinasjon. Det er på grunn av økende konkurranse fra hoteller og flyselskaper.

Kunnskapsrike reiseoperatører

I likhet med andre destinasjoner finnes det et hav av turoperatører også til Sør-Afrika. Blant de mest anerkjente er arrangerer Albatros reiser, Orkide Reiser og Afrikasafari til dette fantastiske landet.

Er det derimot billigere å melde seg på en gruppereise enn å planlegge selv?

Mange som har et stramt budsjett pleier å stille seg det spørsmålet. Reiseoperatører har opparbeidet seg en stor erfaring og har stor kunnskap om det aktuelle landet, og kan dermed få til gode avtaler som gjør turne vesentlig billig. Derimot velger også reiseoperatører hoteller som generelt koster en del penger. Det kan derfor i mange situasjoner være billigere og planlegge turen selv. Det kan være en tidskrevende jobb, men er du heldig kan du igjen komme ut av det.

safari i sør-afrika

Gruppereiser

Gruppereiser er en flott måte å reise på. Det er at du har en fast pris og forholde deg til gir en solid trygghet. Det er også en reiseform som lar deg bli kjent med nye og eventyrlige mennesker. Det er flere fakturerer å tenke på om dette er reiseformen du ønsker. Det første og viktigste er at de har kunnskap om destinasjonen.

Reiseoperatøren Afrikasafari tilbyr gruppereiser og er en operatør som har safari og Afrika som hovedtyngde. Det gjør at de har fått i gang gode avtaler med lokale hoteller og lokale safariselskaper.

Den billigste turen koster litt over 15 000 kroner som er en 9-dagers tur/retur. I tillegg til at turen inkluderer lokal engelskspråklig guide, er også fly, overnatting og mat inkludert. Det eneste du behøver da er lommepenger. Dette er et prisgunstig alternativ uten at det går på bekostning av alle de flotte opplevelsene.

Planlegg reisen selv og spar penger

Om en slik gruppetur er over ditt budsjett kan det lønne seg å planlegge turen selv. Ved hjelp av nettsider som Booking.com , Hotels.com eller Momondo.no samt nettsiden krugerpark.com kan du planlegge turen din ganske enkelt selv. Det kan være veldig tidskrevende prosess, men det gjør at du nesten kan styre de ulike prisene selv.

Flypriser fra Norge kan du få helt ned i ca. 5000 t/r. Om du ikke er alt for kresen på overnatting kan du finne gjestehus og budsjetthoteller til en pris ned mot 200 per natt. Det er også flere av safariene som går over flere dager, og der overnatting er inkludert i prisen.

I blant annet Krüger nasjonalpark, som er Sør-Afrikas største, og en av de mest besøkte kan du overnatte i telt, som er relativt billig. Du kan dessuten oppgradere og bo i luksuriøse hoteller med både restauranter, bar og svømmebasseng. Så ut i fra hvilken safaritur du velger vet du ca. hvor mye totalprisen kommer på.

Derfor kan selvplanlegging lønne seg å gjøre at safarituren blir veldig billig. Det som er viktig å tenke på når du planlegger alt selv er penger til tips, lommepenger, og om du ønsker å oppleve litt av storbyen med alt det innebærer også. Det er også en del utgifter forhold til transport utenom de ulike programmene.

FINN BILLIGE FLYBILLETTER HOS SUPERSAVER HER