Her er de beste stedene for bryllupsreise i Norge

Du trenger ikke å fly til utlandet for en romantisk bryllupsreise. Sjekk disse stedene for bryllupsreise Norge har å by på!

Denne artikkelen kan inneholde annonser/annonselenker - les mer

Vi bor i verdens lykkeligste land, hvorfor da ikke tilbringe den første ferien som et lykkelig og nygift par i vårt eget Norge? Det finnes noe for alle og enhver i vårt langstrakte land, enten det er snøscooter og nordlys, eller ansiktsmasker og boblebad. La romantikken blomstre med flotte opplevelser og idyllisk natur i Norge, les videre for noen av de beste opplevelsene for bryllupsreise her.

Ishotell i Alta

Finnmarks største by, Alta, har en rekke eventyr å by på. Reiser du om vinteren kan du oppleve det klare og blå lyset som kjennetegner Finnmark på denne årstiden. Her ble også verdens første nordlysobservatorium bygd, så se ikke bort ifra å få se dette spektakulære fenomenet.

En populær destinasjon er Sorrisniva Igloo Hotel, et luksushotell bygd av kun is og snø. Hotellet arrangerer også en rekke opplevelser, som snøscooter-safari, isfiske og et samisk vintereventyr med både nordlys og reinsdyr.

Sjekk pris og tilgjenglighet på overnatting

Svalbard: isbjørnriket

For en noe annerledes bryllupsreise, ta turen til Svalbard. Før du tenker for mye på kulden, se for deg en tur med luftballong over verdens største område med uberørt natur. Eller kanskje en hundesledetur under nordlyset, eller på dagtid for å se de flotte omgivelsene.

Den dramatiske naturen på Svalbard og i Longyearbyen er noe du ikke kan finne annet sted, og roen over øya er de perfekte omgivelsene for en bryllupsreise.

Sjekk pris og tilgjenglighet på overnatting

Helikopter sightseeing i Ålesund

Ålesund kan by på så mangt: enten det er det urbane du ser etter, eller vakker natur. I og rundt Ålesund kan du se høye og takkete fjell med flott utsikt over de safirblå fjordene.

Geirangerfjorden ligger også like ved, den karakteristiske fjorden på UNESCOs Verdensarvliste er noe alle og enhver bør få med seg. Hotel Brosundet i Ålesund er et populært hotell for bryllupsreise. Hotellet har en gammeldags sjarm med et blikk mot fremtiden. Hotel Brosundet arrangerer mange spektakulære turer og opplevelser, som helikopter sightseeing over Ålesund og Sunnmøre.

Sjekk pris og tilgjenglighet på overnatting

Rorbu i Lofoten

De fleste kjenner vel til Lofoten og lofottorsk, men det finnes andre ting å gjøre her enn å fiske. For en bryllupsreise kan det leies en liten romantisk rorbu, dra på sightseeing i fjellene, eller prøves ut noen av de mange koselige restaurantene Lofoten kan by på.

Vakker natur, koselige gater og et yrende kulturliv kan lokke alle og enhver til Lofoten. Om sommeren kan de modigste bade på de hvite strendene – kanskje under midnattssolen?

Sjekk pris og tilgjenglighet på overnatting

Romantisk spahotell

Et annet alternativ er et spa-opphold for deg og din kjære. Spa-behandlinger kan være veldig romantisk og intimt, og passer vel perfekt rett etter stresset med bryllupsplanleggingen. Nordens største spahotell ligger i Larvik, hjembyen til Farris. Farris

Bad er det eneste hotellet som har etablert et spa på en ekte mineralholdig vannkilde. For en litt annerledes spaopplevelse anbefales det å ta turen hit. Et annet populært spahotell er The Thief i Oslo. The Thief kan tilby et nyetablert spaanlegg som henter inspirasjon fra naturen, med dette kan dere virkelig slappe av og nyte tiden sammen.

Se priser og tilgjenglighet på overnatting

 

Foto: istock.com/mcdonaldkar