Spar penger på reise med Norwegian Reward

Reiser du ofte og ønsker billigere flybilletter? Da bør du benytte deg av Norwegian sitt fordelsprogram som er helt gratis. Hvis du reiser ofte med Norwegian så er det fort gjort å samle opp nok poeng til helt nye flybilletter.

Denne artikkelen kan inneholde annonser/annonselenker - les mer

Lønner det seg å utnytte fordelsprogrammer?

I det norske markedet blir flykunder stort sett fordelt mellom Norwegian and SAS. Imidlertid har også Ryanair blitt et veldig populært valg. Prisene mellom de flyselskapene opererer med varierer alt i fra innenlandsreiser, utenlandsreiser til ombordstjenester. Konkurransen blir tøffere og for å lokke seg til flere kunder tilbyr mange flyselskaper ulike fordelsprogrammer. Det koster ingenting å utnytte fordelsprogrammene og du kan bruke opptjente poeng til å kjøpe nye billetter. I lengden så kan du spare flere tusen kroner.

Kredittkort og fordelsprogrammer

Det du imidlertid bør være obs på er at flere fordelsprogrammer også inkluderer et kredittkort. F.eks. Bank Norwegian Visa og SAS Eurobonus. Hvis du bruker disse kredittkortene får du også poeng på alle kjøp. Kjøpene trenger heller ikke å være flybilletter heller. Hver gang du f.eks. bruker Bank Norwegian Visa på utvalgte varer og tjenester så får du også CashPoint som du deretter kan bruke på en ny flybillett.  En ulempe er at dersom du har en rotete personlig økonomi så er det ikke lurt med kredittkort.

Men hvis du har økonomien på stell og kan bruke med kredittkort med sunn fornuft så kan du opptjene ekstra poeng. Norwegian har en rekke samarbeidspartnere som gir deg rabatt på flere kjøp, inkludert bilforsikring, leiebil og kjøp klær og sko.

Slik tjener du CashPoints

Fordelsprogrammet Norwegian Reward belønner kunder med poenger som kalles for CashPoints. Opplegget er veldig enkelt; du får 2% CashPoint på alle lavprisbilletter og 20% på alle flex-billetter. Dersom du betaler med Bank Norwegian Visa så får du 5% på lavprisbillettene. 1 CashPoint tilsvarer 1 norske krone så det kan bli fort mange poeng. I tillegg til flybilletter så kan du tjene CashPoint på når du leier bil, overnatter på hotell eller shopper på de over 150 nettbutikkene som Norwegian er samarbeidspartner med.

Hva kan CashPoints brukes til?

CashPoint anses som Norwegian sitt eget betalingsmiddel. Du kan bruke CashPoints som nevnt på flybilletter. Dersom du ikke har nok CashPoints til hele billetten kan du også betale den delvis med CashPoints. CashPoints kan også brukes til å kjøpe avbestillingsforsikring, ekstra bagasje og billettendringer.

Flere fordeler

Som medlem av Norwegian Reward får du også flere fordeler som gjør reisen mer behagelig. Du kan blant annet reservere sete helt gratis. Dette gjelder både innenlands – og utenlandsflyvninger. I tillegg får du gratis fast track som innebærer at du slipper den lange køen ved sikkerhetskontrollen.  Men dette forutsetter at du tar nok flyvninger. F.eks. 6 flyvninger vil gi deg en fordel eller reward som Norwegian kaller det. Hvis du er ofte på forretningsreise eller generelt flyr mye, så er dette lønnsomt. Selv mellomlandinger blir telt som én flyvning.

Hvordan får jeg flest CashPoints?

Det viktigste er å benytte din personlig konto hver gang du kjøper flybilletter hos Norwegian. Dessuten betale med Bank Norwegian kredittkortet. Hvis du ikke logger deg inn på din side, så kan du alltid etterregistrere kjøpet. Men dette må gjøres før 30 dager etter avreise.

I tillegg har Norwegian en rekke samarbeidsavtaler som gir deg rabatt på alt fra mobilabonnement, bilforsikring til Tv-pakker. Så neste gang du skal gjøre et kjøp kan det være lurt å kikke på avtalene til Norwegian. Det kan godt hende du får rabatt via Norwegian Reward programmet. Attpåtil så vil du få CashPoints for kjøpet som du senere kan bruke på en ny flybillett.

Hva bør jeg være obs på?

Fordelsprogrammet til Norwegian er veldig gunstig og konkurransedyktig. Men du bør være klar over at CashPoints kan ikke samles fra gruppereiser. Du kan heller ikke kombinere en ungdomsbillett med CashPoints. I tillegg får du ikke CashPoints når du bestiller charterreiser. Du kan gjerne spare på dine CashPoints over en lengre periode. Men du må bruke dem innen 2 år. Tidsfristen aktiveres f.o.m sluttet av det året du fikk dine CashPoints. Hvis du ikke benytter poengene så blir de nullet ut.

Norwegian Reward er en fin måte spare litt ekstra når du reiser. Hvis du ikke har lyst på Bank Norwegian Visa så kan du la være. Du vil uansett nyte godt av fordelene til belønningsprogrammet til Norwegian.

BESTILL BANK NORWEGIAN VISA HER