Her leier du billigste leiebil i Alicante

Skal du reise på tur til Alicante? Her finner du billigst leiebil for reisen.

Denne artikkelen kan inneholde annonser/annonselenker - les mer

Alicante er en stor havneby sør i Valencia-regionen. Byen er kjent for shopping, god mat, og badeliv. Denne Middelhavsbyen er et flott reisested for opplevelser og avslapning.

Byen har opplevd en hurtig økonomisk vekst grunnet økt turisme og eksport av vin, frukt og olivenolje. Dette kan legges merke til på alle de nye og oppussede bygningene i den nye delen av byen. Alicante er en veldig populær sommerby, så det lønner seg å reise hit utenom de mest travle tidene – prisene har en tendens til å stige kraftig i fellesferien, påskeferien og høstferien.

Det er generelt sett billig å leie bil i Spania. Med leiebil på turen kan du oppleve større deler av området, som badebyen San Juan litt lenger nord, Santa Barbara-borgen på toppen av Benancantil-fjellet eller ta en dagstur til Murcia. Men legg merke til om bilen du leier inkluderer begrenset eller ubegrenset kjørelengde i prisen. Med begrenset kjørelengde kan du kjøre en begrenset mengde gratis, og så betale opp til 2 Euro per kilometer etter dette.

Det er ikke lett å bestemme seg for hvilket leiebilselskap man skal velge. Nedenfor har vi samlet informasjon om de mest populære og pålitelige selskapene for å finne den billigste leiebilen i Alicante.

Oversikt over billigste leiebil Alicante

Denne oversikten viser til leiebil for en uke i mai 2017. Prisene er hentet fra Auto Europe og Holiday Autos. Det anbefales generelt sett å bestille gjennom en slik formidler, da prisene inkluderer mer dekkende forsikringer, skatter og gratis avbestillinger eller endringer i bookingen.

I følge kundeundersøkelser er det Centauro, Rhodium og Drivalia som tilbyr best service og pris.

PrisLeiebilselskapForsikringer inkludert i prisen
625 krDrivaliaSelvrisiko- og ansvarsforsikring, tyverisikring
661 krRecordGoSelvrisiko- og ansvarsforsikring, tyverisikring, ubegrenset kjørelengde
819 krFireflyTyveri- og kollisjonsforsikring, ubegrenset kjørelengde
828 krGoldCarSelvrisiko- og ansvarsforsikring, tyverisikring, ubegrenset kjørelengde
860 krCentauroTyveri- og kollisjonsforsikring, ubegrenset kjørelengde
1019 krSolmarSelvrisiko- og ansvarsforsikring, tyverisikring, ubegrenset kjørelengde
1593 krAVISTyveri- og kollisjonsforsikring, ubegrenset kjørelengde
1640 krHertzTyveri- og kollisjonsforsikring, ubegrenset kjørelengde
1962 krRhodiumSelvrisiko- og ansvarsforsikring, tyverisikring, ubegrenset kjørelengde
2055 krThriftyTyveri- og kollisjonsforsikring, ubegrenset kjørelengde
2513 krSixtTyveri- og kollisjonsforsikring, ubegrenset kjørelengde
2773 krBudgetSelvrisiko- og ansvarsforsikring, tyverisikring, ubegrenset kjørelengde
3471 krEuropcarSelvrisiko- og ansvarsforsikring, tyverisikring, ubegrenset kjørelengde

Dette skjemaet viser en tydelig forskjell mellom billigste og dyreste bil. Men legg merke til at Drivalia ikke tilbyr ubegrenset kjørelengde. Det kan derfor bli et dyrt valg dersom du har planer om å kjøre mer enn 2000 kilometer.

Vi tar forbehold om endringer i leiepriser og valutakurser.

Finn billigste leiebil hos Auto Europe her

Finn billigste leiebil hos Holiday Autos her

 

Kredittkort kan være best

Skal du leie bil er det lurt å plukke opp denne på flyplassen i Alicante, El Altet. Men bestill i god tid før du reiser fra Norge, da får du fordelaktige priser og et større utvalg av biler.

Det kan også være mange fordeler ved å bestille med et kredittkort i forhold til vanlig debetkort, som ekstra forsikringer via banken din eller kutt av depositum.

Forsikringer

Det er forsikringer som ofte fører til en høy pris på leiebiler. For å finne en billig leiebil bør du sette deg godt inn i leieavtalen du bestiller, og finn ut hva reiseforsikringen din dekker. Reiseforsikringer dekker som regel kun tyveri, men ikke skade.

Det er det lurt å undersøke de forskjellige forsikringene først. Dersom du bestiller via en formidler som Auto Europe eller Holiday Autos er forsikringer som tyveri-, skade- og ansvarsforsikring inkludert i prisen.

De forsikringene som nevnes mest ved bestilling av leiebil i Spania er selvrisikoforsikring og ansvarsforsikring. Ansvarsforsikring kalles også standardforsikring, og må ved nærmest alle tilfeller underskrives, men hva denne forsikringen dekker varierer fra selskap til selskap.

Ved en selvrisikoforsikring må du noen ganger selv betale en bestemt sum ved skader. Les veldig nøye hva slags selvrisikoforsikring din leiebil har – ved en eventuell ulykke kan det koste deg dyrt.

Vær obs på klimaanlegg

Velger du et selskap som virker veldig billig bør du først sjekke kvaliteten på bilene, da det ikke alltid er inkludert aircondition i de billigste variantene. Spania er et veldig varmt land om sommeren, og å kjøre rundt uten klimaanlegg her er lite behagelig.

Tilleggsutgifter

Som i de fleste andre land, kommer det ofte ekstra gebyrer for ting som barneseter, GPS og sjåfører under 25 år. Det er spesielt dyrt å bestille bil med GPS i Spania, 1170 kroner fra Hertz. Det anbefales å enten ta med eget eller kjøpe et selv.

Dersom du har keitete flytider og må hente og levere leiebilen mellom 11 på kvelden, og åtte om morgenen kommer det et ekstra gebyr på omtrent 30 Euro. Dette gjelder dog kun ved henting på flyplassen.

Finn billigste leiebil hos Auto EuropeFinn billigste leiebil hos Holiday Autos