5 billige og flotte spaopplevelser i Danmark

“Det er dejlig å være norsk i Danmark". Enda deiligere kan det bli hvis du inkluderer en liten spa opplevelse mens du er på ferie der.

Denne artikkelen kan inneholde annonser/annonselenker - les mer

Å dra på spa i Danmark har blitt ganske populært hos Skandinavere. Spaferie kan i utgangspunktet høres dyrt ut, men mange steder tilbyr pakker som inkluderer middag, overnatting eller diverse behandlinger i prisen. Dette gir deg mer kontroll over feriebudsjettet.

Det er som regel den rimeligste måten å ha en spaopplevelse på. Sjekk alltid hvilke pakketilbud som tilbys der du skal før du tar en endelig avgjørelse.

Vi har tatt en titt på hva Danmark har å by på og satte sammen en liste over steder vi mener er billigst og gir deg mest verdi for pengene. Mange er kanskje vant med spahoteller, men den generelle trenden i Danmark ser ut til å være at steder fokuserer kun på spa og sauna, mens man må bestille overnatting ved siden av.

 

Copenhagen Spa & Wellness

Hvis du har tenkt deg til København, må du sørge for å sette av en dag til å oppleve Copenhagen Spa & Wellness. Stedet tilbyr spaopplevelse i hjertet av byen og ligger på toppen av listen over de mest populære spa i København. Deres moderne lokaler er gåavstand fra Tivoli og Christianshavn og har flere hoteller i nærheten som passer de fleste prisklasser.

Du kan skreddersy din opplevelse og i tillegg til massasje, kropps- og ansiktsbehandlinger kan du bestille spraytan, voksing av bryn og manikyr. Den billigste pakken du får hos Copenhagen Spa & Wellness er på 1.299 DKK for to personer (ca 1.600 NOK) hvor dere får en 30 min massasje etterfulgt av avslappende tid i jaccuzi med smoothies, frukt og isvann.

Gå til Copenhagen Spa & Wellness

 

Esbjerg Spa & Wellness

Hvis du befinner deg på andre siden av landet, nærmere bestemt halvøy Jutland, må bu besøke Esbjerg Spa og Wellness. Stedet har fått sitt navn av byen det ligger i som er et svært populært feriested om sommeren. Selve spasenteret ligger midt i et svømmestadion som du også har tilgang til som gjest på Esbjerg Sap & Wellness. Du kan få tilgang til hele spaområdet for kun 195 DKK (240 NOK) og kan benytte deg av ulike type sauna (finsk, soft og ultrarød), dampbad, kurbad, isfontene og hvileområdet. Hvis du derimot ønsker å toppe hele opplevelsen med noen behandlinger, anbefaler vi den rimeligste pakken Esbjerg Spa &Wellness tilbyr som koster 1.425 DKK (1.750 NOK) for to personer. I pakken får du en timers lang helkroppsmassasje med mineralskrubb, etterfulgt av et mineralbad. Behandlingen avsluttes med at du blir smøret inn med krem som er fuktighetsgivende og rik på magnesium.

Gå til Esbjerg Spa & Wellness

 

Hotel Vikings Aqua Spa & Wellness

Hotellet ligger ikke så langt unna Frederikshavn og er ganske lett å komme til. Hotellet har et moderne interiør, en fantastisk utsikt over Kattegat Strait og det er gåavstand til stranden. Du kan nyte utsikten mens du slapper av i jaccuzien på takterrassen eller ta en dukkert i saltvannsbassenget. Som gjest på hotellet får du også tilgang til treningsrommet hvor du kan booke en time med en personlig trener.

Hotel Vikings Aqua Spa & Wellness tilbyr flere ulike pakkedealer. Den billigste er 2.190 DKK (2.700 NOK) for to personer og du får veldig mye igjen for pengene. Pakken inkluderer en overnatting på businessrom, treretters middag, frokost og tilgang til hele spaområdet. Ved å velge denne pakken kan du bare spasere opp på rommet ditt etter en avslappende ettermiddag på spa.

Gå til Viking Aqua Spa & Wellness

 

Kurbad Limfjorden

Kurbadet ligger rett på havna i Struer og har en unik utsikt over Venø Bugt og Limfjorden. Hele spaområdet er på over 900 kvm og bærer et moderne preg. På spaområdet har du tilgang til blant annet tre forskjellige typer sauna, dampstue og et utespa som holdes varmt selv om vinteren slik at du kan nyte utsikten uansett årstid. Kurbad Limfjorden tilbyr ingen pakker, men deres priser er ganske rimelige. Adgang til hele spaområdet ligger på 200 DKK (245 NOK) per person og du kan få deg en god massasje for så lite som 395 DKK (485 NOK) per person.

Kurbad Limfjorden er ikke et hotell, men det finnes en del overnattingssteder i nærheten. Det rimeligste overnattingsstedet i nærheten er en Bed & Breakfast hvor du kan booke et rom for 400 DKK (490 NOK) per person. Til sammen kan du ha en fantastisk spaopplevelse for 995 DKK (1.220 NOK).

Gå til Kurbad Limfjorden

 

Gilleleje Badehotel

På Skjællands nordligste punkt ligger Gilleleje Badehotel. Hotellet ble grunnlagt i 1908 og har en tradisjonsrik historie som har blitt godt tatt vare på. Til tross for at hotellet har blitt pusset opp for å gi det et mer moderne preg ved hjelp av svenskinspirert interiør, kan du fortsatt se mye av det originale bygget.

Gilleleje Badehotel ligger rett ved stranda og står 30 meter over havet, noe som bidrar til en fantastisk utsikt nesten uansett hvor i bygget du er. Hotellet tilbyr både pakker med bestemte behandlinger eller kun tilgang til hele spaområdet, hvor gjestene har tilgang til å gjøre litt selvpleie og benytte seg av fasiliteter som tyrkisk hamam eller dampbad. Den billigste pakken starter på 1.190 DKK per person (1.460 NOK) hvor du får overnatting, massasje, middag, tilgang til spaområdet og frokost om morgningen.

Gå til Gilleleje Badehotel